Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
8.00 hod. - 16.30 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.02.2021
Vyberte si vlastní idealní sestavu nářadí SLEVA až 60%
Společnost MILWAUKEE přichází s novou výhodnou nabídkou. Můžete ušetřit až 60% na vybrané sady nářadí. V případě zájmu nás kontajktujte telefonicky, e... číst celé
22.02.2021
Výhodna sada od firmy BOSCH
Výhodná sada akumulátorové uhlové brusky GWS 18V-10 včetne dvou článků a nabíječky od firmy BOSCH nyní skladem na našem E-shopu za výhodnou cenu. číst celé
23.08.2019
Nepromokavé obleky ČERVA - nepostradatelný společník na cesty
Rádi bychom Vám představili dvoudílné obleky s kapucí od firmy ČERVA, které oceníte při nepříznivém počasí ať už na cestách nebo doma na zahradě. Poju... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Naši partneři

DINO SERVIS, s.r.o. na Firmy.cz

PRO-DOMA

Musikhaus Thomann Linkpartner

Sledujte nás také na sociálních sítích

Sledujte nás také na Facebooku

FACEBOOK ZINGA

Jako výhradní dovozci a distributoři pro ČR, hledáme prodejce pro regionální prodej produktů ZINGA za velmi výhodných podmínek.
Volejte 734 149 007 nebo napište na email: zinga@dinoservis.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

DINO SERVIS s.r.o. 
Stroje, nářadí, ochranné pracovní prostředky
Již od roku 1990

Proč nakupovat u nás? Jsme na trhu již od roku 1990.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz